Рубрики Новини

Acer призупиняє бізнес у рф — замість війни та геноциду в Україні тайванська компанія використала формулювання «конфлікт» та «нещодавні події»

Опубликовал
Максим Григор'єв

Компанія Acer випустила звіт про виторг за перший квартал 2022 року, де мигцем згадала санкції проти росії та «зупинення бізнесу» з країною-агресором.

На початку звіту тайванський виробник повідомив про свою консолідований виторг за березень у розмірі 30,31 млрд тайванських доларів, що на 32,3% більше, ніж у попередньому місяці. Попередній консолідований виторг за перший квартал досяг 78,37 млрд тайваньських доларів. Дочірні компанії Acer також звітували про доходи, які за перший квартал загалом зросли на 37,1% у річному обчисленні.

Після цифр Acer заявила, що дотримується законів і правил міжнародної торгівлі, і уважно стежить за «конфліктом між росією та Україною». А у зв’язку з «останніми подіями» компанія зупиняє діяльність у росії.

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу

«Acer сподівається, що мир буде відновлено якнайшвидше».

Не згадуючи український офіс окремо, в Acer додають, що особливу увагу приділяють безпеці всіх своїх співробітників, зокрема їхнім сім’ям, які постраждали від «поточної ситуації».

Disqus Comments Loading...