Air.0 — незвичайна складана комп’ютерна миша-оригамі за $49

Опубликовал
Андрей Русанов

Поціновувачів незвичайних комп’ютерних аксесуарів може зацікавити новий проєкт Kickstarter під назвою Air.0. Це складна комп’ютерна миша у стилі оригамі.

У розкладеному вигляді маніпулятор має товщину всього 4,5 мм (опуклість із сенсором трохи товстіша – 10 мм). Вага миші – 40 г. У складеному вигляді конструкція замикається та активується, утворюючи міцну повнорозмірну мишу з механічними кнопками та сенсором прокручування.

Незвичайна миша підтримує бездротове з’єднання за допомогою Bluetooth 5.2. Стверджується, що термін служби батареї становить до трьох місяців, повні три години використання можна отримати за одну хвилину заряджання через USB-C.

Онлайн-курс "Computer Vision" від robot_dreams.
Застосовуйте Machine Learning / Deep Learning та вчіть нейронні мережі розпізнавати об’єкти на відео. Отримайте необхідні компетенції Computer Vision Engineer.
Дізнатись більше про курс

Зовнішній шар виготовлений із водовідштовхувальної штучної шкіри різних кольорів та текстур, забруднення з неї можна легко витерти ганчіркою. Матеріал досить міцний, щоб зберегти цілісність безлічі складання.

Миша оснащена інфрачервоним датчиком зі швидкістю відстеження до 7620 мм/с (30 дюймів/с). CPI оцінюється в 4000. Air.0 швидше за все не замінить справжню мишу, але може бути непоганим варіантом для портативного використання.

Акаунт миші на Kickstarter базується у Гонконгу. На ньому визначено скромну мету у $10 000, але пристрій вже назбирав $91,755 – за 22 дні до закінчення кампанії. Заплативши $49 можна отримати мишу з ранньої партії в одному з 12 кольорів. Очікується, що миша Air.0 надійде у виробництво в січні 2023 року і буде доставлена першим замовникам у березні.

Джерело: TechSpot

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Андрей Русанов