Рубрики Новини

Ajax Systems починає продаж своєї продукції в Уругваї

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія Ajax Systems повідомила про розширення географії доступності її пристроїв. Починаючи з листопада 2022 року, компанія пропонує свою лінійку бездротових продуктів Ajax Jeweller в Уругваї через офіційного партнера та дистриб’ютора в регіоні — Microfal.

MICROFAL S.A. — це уругвайська компанія з понад 25–річною історією, яка займається імпортом та гуртовою дистриб’юцією електронних систем безпеки. Сьогодні компанія Microfal є одним з основних дистриб’юторів у країні.

«Після року експансії в Латинській Америці Ajax виходить на ринок Уругваю у співпраці з Microfal. Завдяки своєму досвіду та професіоналізму, цей дистриб’ютор є одним з найбільш визнаних у регіоні. Разом ми хочемо зробити революцію на ринку — як ми вже зробили це в Європі — завдяки інноваційному продукту, який пропонує нові стандарти в індустрії безпеки» – заявив директор з продажу у країнах Південної Європи та Латинської Америки Дієго Ді Джузеппе.

Як зазначають в Ajax Systems, продукція компанії відповідає найсуворішим стандартам індустрії. Вона розробляє та пропонує пропрієтарні технології у сфері безпеки, такі як Jeweller, Wings та OS Malevich. Система гнучка і гарантує комплексну безпеку незалежно від розміру й розташування об’єкта. Завдяки цьому системи Ajax широко впроваджуються для захисту не лише приватної та комерційної власності, а й державних і громадських об’єктів.

Онлайн-курс Pyton від Powercode academy.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

Наразі компанія пропонує понад 70 пристроїв для охорони приміщень та вулиці. Серед них датчики руху, пожежі та затоплення, хаби, сирени, ретранслятори, клавіатури, тривожні кнопки, а також пристрої для домашнього комфорту та продуктивності.

Нещодавно Ajax Systems отримала сертифікати FCC та IC. Це дало змогу вийти на нові ринки, де використовується діапазон частот 915 МГц. Завдяки цьому у 2022 році компанія змогла розширити географію присутності — на ринках Латинської Америки, США, Канади, Австралії та Південно-Східної Азії.

Джерело: Ajax Systems

Disqus Comments Loading...