Анонси Razer: ноутбук Razer Blade 16 у стилі Lamborghini + освітлення для кімнати геймера (світяться навіть крісло і клавіатура)

Опубликовал
Юрій Орос

Razer провела презентацію RazerCon 2023 під слоганом «для геймерів від геймерів», де показала своє бачення кімнати для ігор та лінійку освітлювальних смарт-пристроїв до неї, геймерські крісла, ноутбук у стилі автомобілів Lamborghini та свої базові продукти — клавіатури.

Геймерська кімната

На думку Razer — головне в геймерській кімнаті не платформа та ігрові контролери (можна обійтися PS5 та DualSense), а підсвічування.

І запропонувала цілих три продукти, які допоможуть будь-яке приміщення перетворити на готове для відеоігор. Вони об’єднані лінійкою Razer Aether Lights.

Онлайн-курс "Маркетолог" від Laba.
Пройдіть повний шлях розробки маркетингових стратегій на практиці та з фідбеком від CEO бренд-маркетингової агенції.
Програма курсу і реєстрація

Razer Aether Light Bulb  — розумна лампочка за 50 доларів. З нею можна зв’язатися по Wi-Fi на 2,4 ГГц, вона може давати 800 люменів світла в температурному діапазоні 2700К до 6500К. Razer Aether Lamp та Aether Lamp Pro — настільні лампи, які оцінюються вже у 80 та 130 доларів. Різниця в кількості кольорів (один або багато) та максимальній інтенсивності світла (300 або 400 лм). Нарешті Razer Aether Light Strip — це вже безмежна можливість для творчості, за 30 доларів можна придбати 10 м світлодіодної стрічки.

Освітлювальні пристрої почнуть продаватися в 4 кварталі 2023 року.

Крісла Razer Fujin

Крісло також повинне дарувати світло. Принаймні такою є концепція колаборації Razer та Dolce&Gabbana. Ціну такого поки не назвали, проте має вийти десь під кінець 2023 року.

Лінійка більш традиційних крісел готова до продажу в же зараз. Але лише базова версія Razer Fujin за 649 доларів. Також до нього можна придбати окремо 3D-контурний підголівник за 129 доларів.

Моделі Razer Fujin Pro йдуть з тим підголовником у комплекті, але й коштують від 1050 доларів. З ним доведеться почекати до четвертого кварталу, це ймовірно десь в листопаді.

Razer Blade 16 x Automobili Lamborghini Edition

Дизайнерську версію ноутбука Razer Blade 16 у стилі автомобілів Lamborghini виконають тиражем 150 екземплярів. Корпус буде з покриттям Arancia Apodis від Automobili Lamborghini та прикрашено логотипом компанії.

Razer Blade 16 матиме графічний процесор для ноутбуків NVIDIA GeForce RTX 4090 і процесор Intel Core i9 HX 13-го покоління. Коштуватиме 5 тис. доларів, але буде доступним лише в США.

Клавіатури Razer Huntsman V3 Pro

В основі лінійки Huntsman V3 Pro лежить аналоговий оптичний перемикач Razer Analog Optical Switch Gen-2, із регульованим ходом у діапазоні від 0,1 до 4,0 мм, що дає змогу  геймерам налаштувати бажані точки натискання, а також встановити менший хід для швидшого натискання клавіш.

Лінійка складається з повнорозмірної Huntsman V3 Pro з 10 світлодіодами за 250 доларів, середньої Razer Huntsman V3 Pro Tenkeyless із відсутнім цифровим блоком праворуч за 220 доларів та найменшої V3 Pro Mini за 180 доларів (ціни в США). Запуск лінійки відбудеться в жовтні 2023 року.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Юрій Орос