Рубрики НовиниСофт

Apple Music додав функцію Discovery Station, що алгоритмічно підбирає пісні за смаком користувача (як Spotify)

Опубликовал
Юрій Орос

Apple без офіційного анонсу додала до музичного сервісу Apple Music функцію (чи радіостанцію) Discovery Station, передає MacRumors.

Ця радіостанція має пов’язуватися з індивідуальним плейлистом користувача та алгоритмічно підбирати пісні подібних стилів та настроїв. Але ще відсутніх у його бібліотеці або серед списку прослуханого.

Якщо у користувача ще не розгорнулася функція, її можна відкрити за прямим посиланням. Discovery Station доступна через мобільний і комп’ютерний застосунок та через браузери.

Курс Frontend розробки від Mate academy.
Front-end розробник одна з найзатребуваніших професій на IT ринку. У Mate academy ми навчимо вас розробляти візуально привабливі та зручні інтерфейси. Після курсу ви зможете створювати вебсайти і застосунки, що вразять і користувачів, і роботодавців.
Дізнатися більше про курс

Поки немає інформації щодо принципів роботи нової радіостанції, через відсутність офіційного звіту про реліз від Apple. Проте подібна функція є важливою причиною популярності основного конкурента — Spotify. Там підбірка нової, але потенційно цікавої користувачу музики називається Discover.

Disqus Comments Loading...