Apple оголосила продаж Vision Pro за межами США і представила VisionOS 2

Опубликовал
Андрій Русанов

Apple оголосила, що гарнітура віртуальної реальності Vision Pro за ціною $3499 буде продаватися по всьому світу з 28 червня. Першими країнами за межами США, які отримають Vision Pro, стануть Китай, Японія та Сінгапур (попередні замовлення з 13 червня). За ними йдуть Німеччина, Франція, Австралія, Великобританія та Канада, у яких продаж почнеться 12 липня (замовити можна з 28 червня).

Нещодавно Apple скоротила виробництво Vision Pro через низький попит. Її вартість на вторинному ринку відчутно впала, на eBay гарнітуру досить легко знайти зі знижкою $1000 або більше. Вихід на міжнародний ринок має покращити становище.

Також Apple анонсувала VisionOS 2, другу версію операційної системи для Vision Pro. Apple оновила програму Photos — натискання кнопки дозволяє створювати просторові фотографії зі звичайних зображень. До режиму подорожив у літаку додався режим поїздів.

Компанія оновила функцію віртуального дисплея Mac — тепер це еквівалент двох дисплеїв 4K з новою опцією віртуального ультраширокого дисплея. Дисплей розгортається як вигнутий ультраширокий монітор. Apple також додала SharePlay до програми VisionOS Photos — можна поділитися програмою з іншим власником Vision Pro за допомогою Spatial Personas..

Основи Web дизайну від Hillel IT School.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Apple також повідомила, що Canon випускає нову просторову лінзу для EOS R7, розроблену спеціально для створення контенту для Vision Pro. Компанія каже, що випустить своє перше захопливе відео зі сценарієм для платформи.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...