Apple планує випустити новий iPhone SE у 2025-му — у дизайні iPhone 14 з USB-C

Опубликовал
Юрій Орос

iPhone SE‌ 4, поки відомий під кодовим іменем Ghost, нарешті перейде на дизайн сучасних смартфонів Apple (який розпочався з iPhone X) та базуватиметься на торішньому iPhone 14.

Згідно з даними джерел MacRumors, буде дві основні зміни, що стали частиною лінійки iPhone 15 — кнопку дії, що налаштовується (вона замінила перемикач звуку) та порт USB-C, на який цієї осені перейшли всі смартфони Apple. Третя відмінність стосуватиметься камерного блоку, де розмістять лише одна камера. Ймовірно це буде сенсор на 48 Мп.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Інші нововведення iPhone SE‌ 4 стосовно своїх попередників природно базуватимуться на зміні концепції — пропаде кнопка Touch ID, натомість з’явиться Face ID у відповідному вирізі верхньої частини екрана.

Найімовірніше новий iPhone SE анонсують у 2025-му, принаймні так вважає відомий та обізнаний аналітик техноіндустрії Мін-Чи Куо. Якщо це дійсно буде iPhone 14 із деякими функціями iPhone 15, то Apple потрібен час, щоб наважитися продавати цей смартфон у ціновій категорії 400-500 доларів.

Раніше інформацію про те, що Apple iPhone SE 4 – «похідна iPhone 14» із деякими функціями iPhone 15, вже розповсюджував інсайдер Unknownz21.

Disqus Comments Loading...