Рубрики Новини

Apple показала трейлер документального серіалу про динозаврів «Доісторична планета» / Prehistoric Planet — від продюсерів «Планети Земля» і Джона Фавро

Опубликовал
Володимир Скрипін

Слідом за коротким тизером Apple опублікувала повноцінний трейлер документального серіалу «Доісторична планета» / Prehistoric Planet, створеного за участю продюсерів «Планети Земля» і Джона Фавро спеціально для стримінгового сервісу Apple TV+.

Шоу, яке мимоволі викликає асоціації з «Прогулянками з динозаврами» Відомий науково-популярний телесеріал BBC 1999 року, що оповідає про життя динозаврів на основі новітніх на той час наукових реконструкцій. покаже останні дні динозаврів на землі. Візуальний ряд створений із поєднанням сучасних технологій CGI й аніматроніки динозаврів та реальних планів природи.

Над проєктом трудилась зіркова команда — режисер Джон Фавро та продюсер британської передачі Planet Earth II Майк Гантон разом з командами відділу  природознавства студії BBC Studios та Moving Picture Company (відповідала за спецефекти). Закадровий текст в оригіналі читає один із найзнаменитіших у світі ведучих-натуралістів Девід Аттенборо, а музику написав один з найвідоміших у світі сучасних композиторів Ганс Циммер.

Судячи з трейлеру, шоу має усі шанси на успіх.

Курс UI/UX дизайну від Mate academy.
На курсі ви навчитесь створювати інтуїтивно зрозумілі та привабливі інтерфейси вебсайтів і застосунків. Ви також освоїте ключові принципи дизайну та дізнаєтесь як виділятися на ринку. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо. Сертифікат теж буде!
Дізнатися більше про курс

Трейлер «Доісторична планета» / Prehistoric Planet англійською

Прем’єра шоу «Доісторична планета» / Prehistoric Planet відбудеться 23 травня в Apple TV+.  Усього у сезоні буде 5 епізодів.

Disqus Comments Loading...