Рубрики НовиниСофт

Apple прибрала найдешевший тарифний план Apple Music за $4,99

Опубликовал
Юрій Орос

Apple більше не пропонує найдешевший тарифний план Apple Music за $4,99 на місяць. Voice Plan стартував у 2021 році, він давав доступ до бібліотеки Apple Music через Siri.

Його більше немає серед планів Apple Music на офіційному сайті компанії. Зараз там можна обрати лише студентський, індивідуальний та сімейний плани. Згідно з архівною версією сторінки на Wayback Machine, Voice Plan перебував там ще у вівторок, передає The Verge.

Для актуальних користувачів Voice Apple вимкне автоматичне продовження та запропонує перейти на інший тарифний план Apple Music.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Після вилучення Voice Plan найдоступнішою пропозицією Apple Music залишається тарифний план Student за $5,99 на місяць, не доступний для переважної більшості. Компанія підвищила ціну на план Apple Music Student у червні 2022 року і збільшила вартість планів Individual та Family у жовтні 2022 року.

Disqus Comments Loading...