Apple в iPhone 15 суттєво збільшить ємність акумулятора (до 4912 мА*год в Plus-варіанті) — співробітник Foxconn

Опубликовал
Андрей Русанов

За словами ймовірного співробітника Foxconn у розмові з ITHome, лінійку Apple iPhone 15 буде оснащено батареями більшої місткості. За його словами, iPhone 15 отримає 18% збільшення акумулятора, iPhone 15 Plus та iPhone 15 Pro – +14%, а iPhone 15 Pro Max – +12%. В абсолютних числах зміни мають такий вигляд:

Джерело немає перевіреного послужного списку інсайдів, але передбачувані місткості здаються правдоподібними. Попередньо відомо, що iPhone 15 стануть трохи товстішими, що може означати збільшення розміру батарей. Якщо зважити на підвищену ефективність процесорів A16 і A17 Bionic, вся лінійка нових iPhone може отримати помітне збільшення часу автономної роботи.

Також з’явилася нова інформація про обсяг пам’яті Apple iPhone 15. За чутками з тієї ж Foxconn, iPhone 15 Pro отримати мінімум 256 ГБ накопичувач, що вдвічі більше за мінімальні 128 ГБ в актуальному поколінні. Це буде однією з ключових відмінностей між моделями Pro та не-Pro – iPhone 15 та iPhone 15 Plus отримають від 128 ГБ пам’яті.

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс

Джерело: MacRumors

Disqus Comments Loading...