Рубрики Новини

Apple «висловила зацікавленість» щодо купівлі футбольної команди Manchester United – The Daily Star

Опубликовал
Вадим Карпусь

Як мінімум два спортивні джерела повідомляють, що Apple «висловила зацікавленість» у покупці британської футбольної команди Manchester United. Клуб виставлений на продаж його нинішнім власником, і низка інших сторін також зацікавлена ​​у потенційному придбанні.

Manchester United є одним із найпопулярніших футбольних клубів у світі. Він встановив кілька футбольних рекордів. 1991 року клуб було розміщено на фондовій біржі за £6,7 млн. У 2005 році його купив американський мільярдер Малкольм Глейзер. Переломний момент настав після участі клубу в невдалій пропозиції Європейської Суперліги та подальшої критики. Як повідомляють обізнані джерела, за останні 18 місяців для Глейзерів багато що змінилося, багато хто покинув клуб. Тепер власники хочуть продати Manchester United і «рухатися далі».

Інформацію про зацікавленість Apple у покупці Manchester United опублікували у Twitter SPORTbible та Manchester United Transfer News Hub.

Курс "Web design" від Web-academy.
Швидкий початок кар'єри у сфері IT! Опануйте професію веб-дизайнера — почніть самостійно керувати своїм часом й отримувати високий дохід вже за 9 тижнів.
Дізнатися більше

Першоджерелом цих відомостей, мабуть, є The Daily Star. За даними джерела, Apple зацікавлена ​​в покупці Manchester United за неймовірні £5,8 млрд. Спочатку Глейзери заявляли про бажання продати клуб за £8,25 млрд, але їм пояснили, що це нереально за нинішніх ринкових умов.

Генеральний директор Apple Тім Кук прагне вивчити можливості, які може надати володіння Manchester United. У планах розглядається будівництво нового сучасного стадіону, який вважатиметься найкращим у світі.

Джерело: 9to5mac

Disqus Comments Loading...