Рубрики НовиниСофт

Arc — новий браузер на Chromium — став загальнодоступним

Опубликовал
Вадим Карпусь

Arc браузер від The Browser Company перебував у режимі тестування лише на запрошення понад рік. Тепер з виходом версії 1 він став загальнодоступним.

Правда, поки що Arc браузер доступний лише на платформі Mac. Розробники планують випустити версію для Windows наприкінці цього року. Також компанія пропонує супутній застосунок для мобільних пристроїв, але це не повноцінний браузер.

Arc браузер заснований на рушії Chromium, що дозволяє користувачам легко переносити збережені закладки, логіни та розширення. Однак програма пропонує інший спосіб обробки вкладок – вони більше схожі на застосунки. І ще у браузері активно використовуються сполучення клавіш. Так що робота з Arc вимагатиме звикання і можливо навіть навчання. Зате в програмі є кілька ярликів, що налаштовуються, для різних дій.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

В Arc ви можете створювати різні «Простори», такі як «Робота», «Розваги», «Відпустка» та «Ведення нотаток», щоб зберігати різні пов’язані вкладки для швидкого доступу до них. Можна закріпити 6 вкладок (сайтів), які є спільними для просторів, а також закріпити вкладки всередині просторів. І ще браузер має вбудовані інструменти для створення нотаток та роботи з дошкою.

Ще одним нетиповим підходом до роботи є архівування вкладок, а не повне закриття. Самі вкладки розміщуються на бічній панелі. The Browser Company сподівається, що перед використанням браузера Arc користувачі докладно вивчать оновлений сайт. Це має полегшити процес навчання та переходу.

Disqus Comments Loading...