Рубрики НовиниІгри

Арт української художниці Ольги Гищак переміг в конкурсі від Blizzard

Опубликовал
Катерина Даньшина

Роботу українки, яка посіла перше місце в конкурсі, продемонстрували на сцені щорічного заходу BlizzCon 2023.

В арті Ольга зобразила різноманітних героїв з ігор Blizzard, які дивляться телевізор. В центрі композиції розташувалися легендарні персонажі WarCraft та Overwatch — Іллідан та D.Va, а також Трейсер, Тралл та інші.

В публікації на X дівчина каже, що не розраховувала потрапити у фінал артконкурсу Blizzcon Art Contest, а тим більше посісти перше місце, тож була шокована, коли її арт продемонстрували на сцені BlizzCon 2023 у статусі переможця.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

«Я вирішила розкрити свою улюблену тему — а що, як різні персонажі з різних всесвітів зустрілися б і затусили? ‎Тему кросоверів я обожнюю десь з років 12 — мені здається, вона дає купу нових можливостей для розкриття взаємодій персонажів та якихось їхніх особистих фішечок. Ну а Blizzard для цього підходить ідеально, бо має дуже багато креативних та різноманітних персонажів», — розповіла авторка арту в коментарі Dou.

Ольга додає, що у ніч, коли оголошували результати, не чекала трансляції, а просто лягла спати, оскільки знову ж таки не сподівалась на перемогу:

«‎Зранку прокинулася від вітань і спочатку подумала що мене розігрують — і до останнього не вірила, бо навіть подивившись запис і почувши своє ім’я, побачивши свою роботу, я все ще гортала його якийсь час в пошуках справжнього переможця. В мене до цього не було досвіду перемоги в настільки масштабних конкурсах, тому це очікувано викликало цілу бурю емоцій — без жартів я півдня стрибала туди-сюди по квартирі й розказувала про це всім кому можна».

BlizzCon 2023 офіційно стартував вихідними й на заході середі іншого оголосили про перше доповнення Diablo 4 під назвою Vessel of Hatred, три нові доповнення для World of Warcraft у рамках нової історії The Worldsoul Saga, нового героя Overwatch 2, на ім’я Мауга тощо.

Disqus Comments Loading...