ASUS безплатно виправить одрук на спецверсії материнської плати за $700 — Evangelion замість Evangenlion

Опубликовал
Юрій Орос

Добрі новини для фанатів аніме-серіалу Neon Genesis Evangelion, які витратили понад $700 на спеціальну версію материнської плати ASUS ROG Maximus Z790 Hero EVA-02 Edition, яка вийшла з одруком! Виробник оголосив, що запропонує безплатне виправлення прикрої помилки — EVANGENLION замість EVANGELION.

Для них зроблять спеціальну запасну деталь, надрукованої з правильним написанням, щоб користувачі могли просто замінити оригінальну декоративну частину, передає Engadget. Для демонстрації «важливості цього питання», компанія продовжить гарантію на один рік, навіть попри те, що «помилка є суто естетичною і не впливає на функціональність або продуктивність».

На сайті ASUS вже замінили картинки на правильні, проте в ритейлерів ще можна знайти оригінальне фото з одруківкою, зокрема на Amazon. Майже впевнений, що така плата має потенціал стати культовою в колекціонерів.

Онлайн-курс "Проджект-менеджер в ІТ" від Laba.
Навчіться запускати, контролювати й успішно реалізовувати ІТ-проєкти. Пройти весь шлях проєктного управління на реальному кейсі вам допоможе PMD із 19-річним досвідом в ІТ.
Детальніше про курс
Disqus Comments Loading...