ASUS Vivobook S — перший анонсований ноутбук з процесорами Snapdragon X вийде 20 травня

Опубликовал
Андрей Русанов

ASUS повідомила, що представить перший ноутбук з Snapdragon X Elite 20 травня. На презентації виступатимуть спікери Qualcomm та Microsoft. Захід проходитиме віртуально, але про пряму трансляцію не йдеться. Однак ASUS створила спеціальну сторінку для події, яка стане активною 7 травня.

«ASUS сьогодні оголосила подію Next Level. AI Incredible. Захід віртуального запуску відбудеться 20 травня 2024 року об 11:00 за тихоокеанським стандартним часом (20 травня 2024 року о 20:00 за Гринвічем). На цьому довгоочікуваному виключно онлайн-заході буде представлено ультрапортативний ноутбук преміум-класу, який є першим ПК ASUS AI нової ери. Захід, який представлятиме собою співпрацю між Microsoft, Qualcomm і ASUS, відзначає перші комп’ютери зі штучним інтелектом ASUS нової ери, які мають змінити саму структуру обчислень. Це революційне покоління технологій на основі ШІ відкриє нові горизонти в цифровому ландшафт».

Компанія поки не оприлюднила технічні характеристики нового Vivobook S. ASUS підтверджує преміальний сегмент для Vivobook S, а також наявність«інноваційних функції ШІ» та «неперевершену продуктивність». Нажаль, нічого не відомо також і про ціну.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

«На Computex 2024 у Тайбеї учасники отримають унікальну можливість на власні очі ознайомитись із лінійкою ПК зі штучним інтелектом ASUS та багато іншого. Ця довгоочікувана подія продемонструє різноманітний асортимент передових продуктів, пропонуючи учасникам зазирнути в майбутнє технологій»

Джерела: Asus, VideoCardz

Disqus Comments Loading...