Рубрики НовиниІгри

Baldur’s Gate 3 матиме українську локалізацію та вийде на ПК на місяць раніше — 3 серпня

Опубликовал
Вадим Карпусь

Одразу дві приємні новини підготували розробники гри Baldur’s Gate 3. По-перше, офіційно підтверджено, що гра отримає українську локалізацію. По друге, Baldur’s Gate 3 вийде на ПК приблизно на місяць раніше, ніж очікувалося.

Нагадаємо, вперше інформація про роботу над українською локалізацією Baldur’s Gate 3 з’явилася в грудні минулого року. А тепер в публікації розробників в Steam оприлюднені відомості про те, що гра на ПК буде доступна 13 мовами з субтитрами: англійською, французькою, німецькою, польською, російською, спрощеною китайською, традиційною китайською, іспанською, іспанською (Латинська Америка), турецькою, португальською (бразильська), італійською та українською.

Також стало відомо про перегляд дати офіційного релізу Baldur’s Gate 3. В той час, коли багато проєктів переноситься на кілька місяців пізніше, розробники з Larian Studios вирішили порадувати гравців на ПК та випустити гру дочасно. Раніше планувалося запустити Baldur’s Gate 3 на ПК та PS5 31 серпня. Однак тепер реліз на ПК змістили на 3 серпня. А от власникам PS5 доведеться зачекати довше – в цьому випадку реліз відклали на 6 вересня. Зате вже на старті гра підтримуватиме 60 FPS.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь