Рубрики НовиниКіно

«Барбі — тріумф кінематографа». Перші відгуки на фільм Ґрети Ґервіґ про ляльок Mattel з Марґо Роббі та Раяном Ґослінґом

Опубликовал
Катерина Даньшина

У Лос-Анджелесі дебютувала одна з найочікуваніших прем’єр літа – романтична комедія від режисерки Ґрети Ґервіґ «‎Барбі» з Марґо Роббі та Раяном Ґослінґом в головних ролях. І, судячи з перших відгуків у соцмережах, потужно розрекламований фільм про ляльок Mattel, виявився доволі непоганим.

Цього літа «‎Барбі» стартує паралельно з «‎Оппенгеймером» Крістофера Нолана і ще до офіційних прем’єр глядачі почали думати про потенційні касові збори та порівнювати обидва фільми. З огляду на різні тони та амбіції стрічок (один про ляльок, а інший – про батька атомної бомби) огляд під назвою «Барбенгеймер‎» спровокував купу жартів в соцмережах.

Цікаво, що перед прем’єрою в LA, головна зірка фільму Марґо Роббі та режисерка Ґрета Ґервіґ позували для фото перед афішами з квитками на обидва фільми одразу, а виконавець головної ролі в «‎Оппенгеймері» Кілліан Мерфі згодом заявив, що «‎не може дочекатися виходу Барбі»

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу

«Не можу дочекатися, щоб побачити «‎Барбі». Люблю Марґо Роббі, люблю  Раяна Ґослінґа… Я б порадив людям відвідати обидва фільми в один день», – заявив Мерфі в інтерв’ю барселонській газеті La Vanguardia.

Роббі грає у фільмі головну версію Барбі, а Ґослінґ – одного з багатьох Кенів. Ляльки вирішують «‎перезавантажити» своє рожеве життя та дослідити реальний світ, який сприймає їх не надто добродушно: Барбі стикається з сексуальними домаганнями та арештом, а Кену, до його великого розчарування, не дозволяють провести апендектомію на людині. Згодом головна героїня тікатиме від генерального директора компанії Mattel (Віл Феррел), який відчайдушно прагне помістити її «назад у коробку».

Глядачі у перших відгуках відзначили майстерність акторського складу, дизайн костюмів і декорацій, а також ідеальний сценарій. Ґрету Ґервіґ відзначають за «‎найкращий фільм» у її кар’єрі, а для Ґослінґа вимагають номінацію на «‎Оскар». Ось кілька найпоказовіших глядацьких відгуків:

@joedeckelmeier: «Це смішно і дуже розумно. Виступ Марґо Роббі чудовий, та й весь акторський склад блискучий!». 

@EzeBaum: «Ідеальний сценарій, підкріплений чудовою грою — зокрема, від Раяна Ґослінґа — перетворює те, що могло б бути простою студійною комедією, на гострий коментар про наше суспільство».

@PNemiroff: «Майстерність неймовірна. Зокрема, дизайн костюмів і постановок включає роботу нового рівня, яка значною мірою сприяє створенню відчуття, що це справді Барбі, їхні будинки та їхні світи. Що стосується історії, то тут у мене трохи змішані відчуття. Вважаю, що фільм особливо зосереджується на подорожі Барбі-Роббі, але є й інші персонажі, які мають важливі історії й потребують більше екранного часу».

@JamieCinematics: «‎Барбі – це мій улюблений фільм цього року. Ґрета Ґервіґ перевищила очікування. Дайте Раяну Ґослінґу номінацію на Оскар!» 

@theatomreview: «Коронна вистава Марґо Роббі (Оскар ось і ми). Це надзвичайно весело та чарівно. Це не просто ще одна комедія, це НАЙКРАЩИЙ фільм Ґрета Ґервіґ».

@JStepback: «Барбі – це кінематографічний тріумф. Ґервіґ створила чутливий, розумний і веселий фільм. Марґо Роббі демонструє чарівну та незабутню гру, хоча саме Гослінг «‎вкрав» кожну сцену, в якій був‎».

В українських кінотеатрах «Барбі» має вийти вже 20 липня 2023 року.

Раніше ми повідомляли, що новостворений бренд Mattel Films має у розробці ще понад 40 фільмів (14 з них саме про іграшки).

Трейлер (з українським дубляжем)

Disqus Comments Loading...