Рубрики НовиниКіно

«‎Бджоляр» — український трейлер бойовика Девіда Еєра, де Джейсон Стейтем «‎жалить» поганих хлопців

Опубликовал
Катерина Даньшина

Прем’єра в Україні — 11 січня.

Тихе та спокійне життя колишнього оперативника суперсекретної організації під назвою «Бджолярі» завершується після смерті давньої знайомої. Щоб помститися Адам Клей (Джейсон Стейтем) знову застосовує свої «унікальні навички» і розкриває корупцію всередині величезної компанії.

«‎Бджоляр», судячи з трейлеру, обіцяє багато перестрілок, пожеж, контактних боїв та подекуди смішних сцен — як-от підпал якогось поганого хлопця за допомогою меду. Врешті-решт Адам виявляє, що порушення у компанії доходять до верхівки уряду, і саме йому доведеться викорінити корупцію, протистоячи самому ФБР.

Девід Еєр вперше працює зі Стейтемом, хоча робота із зірками бойовиків йому добре знайома. Він написав сценарій та зрежисував «‎Загін самогубців», а також керував фільмом «‎Лють» і співпрацював з Арнольдом Шварценеггером над кримінальним трилером «Саботаж».

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу

У «Бджолярі» Еєр знову об’єднався зі сценаристом «Королів вулиць» Куртом Віммером.

Поряд зі Стейтемом у фільмі з’являється володар «‎Оскара» Джеремі Айронс, який нещодавно знявся у фільмі DC «Флеш‎», а також сильна група підтримки у складі випускниці «‎Академії Амбрелла» Еммі Рейвер-Лемпман, Джоша Гатчерсона (франшиза «Голодні ігри»), Боббі Надері, Мінні Драйвер, Філіції Рашад та інших.

В українських кінотеатрах «‎Бджоляр» стартує 11 січня.

Трейлер

Постер

Disqus Comments Loading...