Рубрики НовиниІгри

Bethesda випустила ремастер Quake II

Опубликовал
Андрей Русанов

Ремастер Quake II включає базову гру, а також набори місій, The Reckoning та Ground Zero. Гра отримала роздільну здатність 4K та підтримку широких екранів, покращені моделі, анімації, синематики та поведінку мобів. Також вийшла версія гри для Nintendo 64.

У Quake II 2023 є динамічне кольорове освітлення, згладжування та глибина різкості. MachineGames створила нове доповнення для Quake II Remastered. Воно включає кампанію на 28 рівнів і одну розраховану на багато користувачів карту Deathmatch. Ось офіційний опис доповнення:

«У глибинах простору Строггів знаходиться Машина, сингулярність, здатна зруйнувати тканину реальності. Боріться у часі та просторі, щоб знайти Творця Строггів, знищити його та змінити долю людини та машини».

Як видно, у новому Quake II досі немає трасування променів. Надія на Quake 2 RTX, що додає трасування в гру, але невідомо, чи пакет підтримуватиме ремастер.

Онлайн-курс "Створення текстів" від Skvot.
Великий практичний курс для розвитку скілів письма та створення історій, які хочеться перечитувати Результат курсу — портфоліо з 9 робіт та готовність братися за тексти будь-яких форматів.
Детальніше про курс

Джерела: Bethesda, DSOG

Disqus Comments Loading...