Beyerdynamic MMX 200 Wireless – представлена перша бездротова ігрова гарнітура компанії

Опубликовал
Андрей Русанов

Beyerdynamic, відомий виробник якісної аудіотехніки, представила бездротову ігрову гарнітуру MMX 200 Wireless. Навушники Beyerdynamic MMX 200 Wireless пропонують якісний звук у поєднанні з мікрофоном Meta Voice та ігровими режимами. Завдяки підтримці підтримкою Bluetooth 5.3 та таким функціям, як розширений режим, низька затримка і гібридний режим, Beyerdynamic MMX 200 пропонує зручність в іграх поціновувачам якісного звучання.

Студійні 40 мм драйвери, спеціально розроблені акустиками Beyerdynamic для геймерів, забезпечують чіткий та повний звуковий ландшафт. Вони однаково підходять для ігор, фільмів та музики, маючи спеціальні звукові профілі.

Завдяки капсюлю 9,9 мм мікрофон Meta Voice реалістично передає голос, придушуючи навколишній шум. Мікрофон гнучкий та знімається – він не буде заважати користувачеві під час перегляду відео чи прослуховування музики. При цьому все ще можна здійснювати дзвінки – вбудовані мікрофони Beyerdynamic MMX 200 Wireless активуються, коли Meta Voice прибраний.

Онлайн-курс "Computer Vision" від robot_dreams.
Застосовуйте Machine Learning / Deep Learning та вчіть нейронні мережі розпізнавати об’єкти на відео. Отримайте необхідні компетенції Computer Vision Engineer.
Дізнатись більше про курс

Гарнітура MMX 200 Wireless має колесо керування, яке дозволяє регулювати гучність, не перериваючи ігровий процес, а також вмикає і вимикає звук. Перемикач Meta Link дозволяє перемикатися між режимами Bluetooth, низької затримки, та гібридним режимом підключення. Пристрій має власний USB-дангл для кращого підключення. У розширеному режимі вбудовані мікрофони вловлюють навколишні звуки для кращого зв’язку з оточенням.

Рекомендована ціна на Beyerdynamic MMX 200 Wireless становить €249, за нею навушники вже доступні на сайті компанії та на Amazon.

Джерела: TechPowerUp, Beyerdynamic

Disqus Comments Loading...