Рубрики НовиниWTF

Бій Ілона Маска та Марка Цукерберга може відбутися в Колізеї – пропозиція італійського уряду

Опубликовал
Андрей Русанов

Уряд Італії запропонував Марку Цукербергу провести бій з Ілоном Маском на найбільш легендарній арені світу – римському Колізеї. Міністр культури зв’язався із Цукербергом кілька днів тому з приводу організації епічного бою у відповідному до нього місці. Маск підтвердив цю інформацію словами «Є шанс, що битва відбудеться у Колізеї».

Асоціації змішаних єдиноборств UFC бере участь в організації бою, її президент брав участь у переговорах з італійським урядом. Очевидно, обидва учасники згодні на таке місце проведення.

Колізей, якому майже 2000 років, є одним з Семи чудес світу. Він мало пристосований для івентів усередині арени – там є лише кілька сотень місць для сидіння. Як правило, концерти та інші заходи відбуваються зовні. Єдиний, хто останнім часом виступав усередині – сер Пол Маккартні, який провів концерт для 400 осіб за ціною квитка $1500. Поки не ясно, чи пройде бій мільярдерів усередині або зовні.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Щодо самого бою, багато причетних осіб вважають, що він все ж таки відбудеться. На це вказує велика кількість переговорів та консультацій у зв’язку із подією.

Джерело: TMZ Sports

Disqus Comments Loading...