Рубрики НовиниКрипто

Binance запустила Binance Refugee Card для людей, які виїхали з України. Це дозволить їм здійснювати чи отримувати криптовалютні платежі, купувати товари у роздрібних магазинах у країнах ЄЕЗ

Опубликовал
Тетяна Нечет

Міжнародна блокчейн-екосистема та постачальник криптовалютої інфраструктури Binance 26 квітня запустила криптокарту Binance Refugee Card (створена у співпраці з Contis) для всіх поточних та нових користувачів Binance з України, вимушених переїхати до країн ЄС через війну з росією. Це дозволить переміщеним українцям здійснювати або отримувати криптовалютні платежі, а також купувати у роздрібних магазинах у країнах Європейської економічної зони (ЄЕЗ)Австрія, Бельгія, Болгарія, Чехія, Данія, Франція, Французька Гвіана, Греція, Гваделупа, Хорватія, Естонія, Ісландія, Італія, Ірландія, Кіпр, Литва, Ліхтенштейн, Люксембург, Мальта, Мартініка, Нідерланди, Норвегія, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Словенія, Фінляндія, Іспанія, Угорщина, Німеччина, Швеція.

«На сьогодні Україну покинуло близько чотирьох мільйонів людей. Нашим обов’язком є ​​допомога людям, які постраждали від війни і були змушені покинути свої домівки. Binance Refugee Card дозволить українцям отримувати допомогу від Binance та інших благодійних організацій, а також при необхідності отримувати криптовалюту з будь-яких інших гаманців», — сказав Кирило Хомяков, генеральний менеджер Binance в Україні.

У рамках програми Binance Charity співпрацює з різними неприбутковими організаціями, включаючи Ротарі та Паляниця, щоб надати грошову допомогу на основі криптовалют через Binance Refugee Card. Усі родичі та знайомі, що бажають підтримати своїх близьких, зможуть перераховувати криптовалюту на нові картки для біженців та гаманці Binance.

Біженці, які звернулись до місцевих некомерційних організацій та подали заявку на отримання криптовалютних карт Binance Refugee Card, отримають 75 BUSD, що є еквівалентом 75 доларів США на місяць протягом трьох місяців відповідно до рекомендованого рівня пожертв УВКБ ООН, Агентства ООН у справах біженців. Криптовалюта BUSD буде автоматично конвертована в місцеву валюту під час оплати карткою.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Отримання та використання картки безкоштовне. Щоб отримати криптокарту Binance Refugee Card, біженцям потрібно буде використовувати наявний обліковий запис, зареєстрований в Україні, або зареєструвати новий обліковий запис Binance, використовуючи українську домашню адресу, навіть якщо вони зараз проживають в іншій країні ЄС. Усі користувачі повинні будуть пройти повну перевірку KYC.

Цей крок є частиною програми підтримки Binance для українців, які постраждали від війни. Компанія Binance вже виділила 10 мільйонів доларів через Binance Charity на підтримку дітей та сімей переселенців в Україні та сусідніх країнах. Це включає надання притулку, їжі, безпечної питної води, медичних засобів, грошової допомоги та психологічної підтримки тим, хто цього найбільше потребує. Binance Charity також зосереджує зусилля на роботі з організаціями всередині країни, щоб підтримати цивільних осіб, які не змогли виїхати і стикаються з ще більшою загрозою небезпеки.

Крім того, фонд Binance Charity створив криптовалютний краудфандинговий сайт «Фонд екстреної допомоги Україні», щоб люди з усього світу могли жертвувати криптовалюту на підтримку України. Він уже зібрав близько 1 мільйона доларів.

Disqus Comments Loading...