Bing Chat із інструментами OpenAI тепер доступний у браузерах Chrome і Safari (але з обмеженнями)

Опубликовал
Юрій Орос

ШІ-інструмент Bing Chat перестав бути ексклюзивом Microsoft Edge, стаючи доступним для браузерів Google Chrome та Apple Safari.

Ми вибороли можливість доступу до Bing Chat для користувачів Safari та Chrome й тестуватимемо цей інструмент в інших браузерах. Будемо раді ще більше розширити аудиторію після завершення стандартних процедур тестування.

— Кейтлін Рулстон, директор із комунікацій Microsoft, у коментарі для The Verge.

Функція наразі поступово розгортається для користувачів вказаних браузерів. Втім, для користувачів Safari та Chrome є обмеження — довжина підказки обмежена 2000 слів (замісь 4000 в Edge), а довжина діалогу обмежена 5 ітераціями замість 30. Також доведеться споглядати на спливаючі вікна, що спонукають завантажити браузер Microsoft.

Microsoft також представила темний режим Bing Chat, який теж розгортається поступово. Якщо він став доступним, користувач може змінити тему в налаштуваннях браузера.

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу

Bing Chat має потенціал змінити ситуацію на ринку пошуковиків, для прикладу Bing став найпопулярнішим пошуковиком в Китаї після інтеграції з ChatGPT – він випередив Baidu, захопивши майже 40% ринку.

Disqus Comments Loading...