Рубрики НовиниКрипто

Біткоїн може зрости до $150 тис. за півтора роки, — Bernstein

Опубликовал
Юрій Орос

Аналітична компанія Bernstein Research передбачила, що ціна за біткоїн може зрости до 150 тис. доларів до середини 2025 року. Наразі ця криптовалюта підскочила до відмітки $35 000 та зросла на 30% минулого місяця.

Компанія очікує, що Комісія з цінних паперів і бірж США схвалить exchange-traded fund (ETF, біржовий фонд, який інвестує безпосередньо в криптовалюту) до першого кварталу 2024 року, передає CNBC. Це може призвести до бичачого (висхідного) ринку, за якого поточна ціна може бути перевершена майже в п’ятеро. Та більш як удвічі побити історичний рекорд у 67 тис. доларів, від листопаду 2021 року.

Минулого тижня ціна біткоїна сягнула найвищого рівня з травня 2022 року через те, що інвестори мали добрі сподівання на зелене світло для ETF до кінця року після того, як SEC (Комісія з цінних паперів і бірж США) відмовилася оскаржувати ключове рішення суду за позовом Grayscale проти неї.

Онлайн-курс "Business English for Marketers" від Laba.
Опануйте професійну англійську для маркетингу.Розширте карʼєрні можливості для роботи з іноземними колегами: від розробки нових продуктів до презентації стратегії бренду.
Детальніше про курс

Однак, рішення суду не гарантує, що SEC схвалить ETF. Голова SEC Гері Генслер давно критикує криптоіндустрію як таку, що кишить «шахраями та аферистами», тож чи буде регулятор продовжувати боротьбу з ETF — питання відкрите.

Disqus Comments Loading...