Рубрики НовиниІгри

Blade Runner 2033: Labyrinth — перша гра за «Тим, хто біжить по лезу» за 25 років

Опубликовал
Андрей Русанов

За мотивами «Зоряних війн» та «Чужих» вийшло  багато ігор, але «Той, хто біжить по лезу» обділений увагою їхніх виробників. У 1985 році була випущена гра з такою назвою для Commodore 64, ZX Spectrum і Amstrad CPC, а в 1997 Westwood Studio випустила пригодницький бойовик Blade Runner. Через чверть століття після її виходу Annapurna Interactive анонсувала адвенчуру Blade Runner 2033: Labyrinth.

Судячи з дати в назві, дія гри відбувається між подіями оригінального фільму (2019) та «Того, хто біжить по лезу 2049». Досить складно робити висновки про особливості гри з тізера, але на сторінці гри в Steam вказано, що це буде пригодницький квест з розслідуванням.

Дія гри відбуватиметься після Блекауту 2022 року, коли над Лос-Анджелесом було підірвано ядерну боєголовку, яка знищила сервери виробника реплікантів Tyrell Corporation. У 2030-х роках корпорація Wallace знову досягла успіхів у технології виробництва їхнього виробництва.

Онлайн-курс "Управління ІТ-командами" від Laba.
Прокачайте свої soft- і hard-скіли в управлінні кількома IT-командами, отримайте практичні стратегії та інструменти ефективного team-ліда.
Програма курсу і реєстрація

Вихід «Того, хто біжить по лезу 2033: Лабіринт» – не єдина подія у цьому кіновсесвіті останнім часом. Торік було випущено ремастер оригінальної гри Blade Runner, настільну рольову гру та відбувся анонс серіалу «Той, що біжить по лезу», який вийде на Amazon. Дати виходу Blade Runner 2033: Labyrinth поки немає, компанія обіцяє подробиці в найближчі місяці.

Також Annapurna анонсувала ще кілька ігор:

Пригоди котика Stray на Xbox (реліз 10 серпня)

Ghost Bike від автора Nidhogg

TO A T, нову гру від творця Katamari Damacy

Містична головоломка Lorelei and the Laser Eyes

Cocoon, гра від геймдизайнера Limbo та Inside

Джерело: PC Gamer

Disqus Comments Loading...