Рубрики НовиниІгри

Blizzard анонсувала новий одиночний режим Diablo III ─ через 11 років після виходу гри

Опубликовал
Вадим Карпусь

Blizzard розпочала тестування першого спеціалізованого однокористувацького режиму для Diablo III ─ гри, випущеної 11 років тому.

Новий режим під назвою Solo Self Found отримує власні списки лідерів, а також хардкорну версію. Він доступний у рамках тестового патчу 2.7.6 PTR, який передує 29-му та останньому новому сезону Diablo III.

У Blizzard заявляють, що новий режим «загартує» гравців, оскільки вони не отримають бонусів до досвіду від проходження підземель гри з іншими гравцями, а також не зможуть торгувати з іншими гравцями. Щоб запустити цей режим, потрібно вибрати Solo Hero при створенні свого персонажа, а потім можна почати кампанію або грати в режимі пригод ─ лише без друзів.

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Патч також додає 29-й сезон під назвою Visions of Enmity, в якому гравці мають боротися з демонами в «кишенькових вимірах». Зіткнутися з ними належить у «Диявольських розломах», які з’являються по всьому Санктуарію.

Тестування Diablo III Patch 2.7.6 PTR триватиме з 15 по 29 серпня, а незабаром після цього має розпочатися сезон. Бажаючі приєднатися до тестування можуть скористатися інструкціями, підготовленими Blizzard.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...