Рубрики НовиниІгри

Blizzard розіграє «ПК з людською кров’ю» у естетиці Diablo IV — це акція заохочення донорів

Опубликовал
Юрій Орос

Blizzard розіграє «ПК з рідинним охолодженням, наповнений справжньою людською кров’ю». Цей моторошно потужний комп’ютер призначено прорекламувати Diablo IV Season of Blood і заохотити донорство крові для лікарень США.

Акція від Blizzard триватиме з 20 жовтня по 20 листопада 2023 року в США. Для того, щоб розіграш ПК відбувся, потрібно зібрати 666 кварт крові (приблизно 630 літрів). Проте є й кілька проміжних цілей.

220 кварт. Всі гравці отримають косметичні покращення зброї, зокрема Кинджал: Криваве намисто, Сокира: Кривавий меч, Некромант: Криваве серце, Меч: Кривавий клинок і Посох друїда: Дубина з кривавої пелюстки.

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Ithillel.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

440 кварт. Всі гравці отримають косметику для варварських обладунків Loch Raeth Maor, а також косметику для зброї, згадану вище.

666 кварт. Усі гравці отримають вищезгадані призи, а також Vermilion Eye Piebald Mount. Крім того, буде розблоковано головну лотерею, в якій можна буде виграти спеціальний комп’ютер, зі справжньою людською кров’ю (для геймерів з США, віком від 18 років).

Кровавий ПК матиме такі специфікації:

  • Intel Core i9 13900K CPU
  • Nvidia GeForce RTX 4090 GPU
  • 64 ГБ of DDR5 RAM
  • 3 ТБ NVMe M.2 SSD-накопичувач
  • EK-Quantum Vector GPU рідинне охолодження

Disqus Comments Loading...