Рубрики НовиниІгри

Blizzard з Мілою Куніс зібрали $1,5 млн для українців завдяки спеціальному набору WoW

Опубликовал
Вадим Карпусь

Влітку Blizzard разом з Мілою Куніс запустила набір Pet Pack for Ukraine для гри World of Warcraft. Кошти від продажу набору (496 грн або $20) планувалося спрямувати благодійній організації BlueCheck Ukraine. Вона допомагає українським біженцям, які постраждали від розв’язаної росією війни. Тепер Blizzard підбила підсумки цієї ініціативи.

Зазначається, що завдяки продажам набору Pet Pack for Ukraine спільноті World of Warcraft вдалося зібрати $1,5 млн для організації BlueCheck Ukraine. Партнерам BlueCheck на місцях уже виділено понад $1 млн допомоги. Зменшуючи бюрократичну тяганину, партнерство WoW-BlueCheck надає критичні ресурси ряду організацій, які надають допомогу українцям, що постраждали внаслідок розв’язаної росією війни.

Наприклад, Організація допомоги Україні фінансуватиме мобільні медичні бригади у Херсонській, Миколаївській та Одеській областях для надання медичних послуг на дому пацієнтам, які не можуть дістатися до медичних закладів. Команди будуть діагностувати, лікувати та безкоштовно забезпечувати ліками понад 3500 пацієнтів протягом наступних місяців. Водночас некомерційна організація Project Victory надає їжу, притулок, медичне приладдя та предмети першої необхідності людям у районах, які постраждали від війни. Грант від BlueCheck Ukraine буде спрямовано на закупівлю невідкладних медичних товарів для лікарні в місті Запоріжжя.

Окремий грант забезпечить придбання термінових гуманітарних товарів для прифронтових районів. Внесок у фонд «Голоси дітей» спрямують на лікування принаймні 100 дітей з РАС (розлад аутичного спектру) та групові заняттями для батьків. Громадська організація Save Peace in UA планує роздати 180 тис. готових страв серед 6 тис. людей, які не можуть піклуватися про себе. Кожен отримувач отримає 30 готових страв на 15 днів повноцінного харчування. Інші організації та фонди отримають кошти на підтримку українців похилого віку, надання грошової допомоги людям, переміщеним через війну в Україні (жінкам з дітьми, літнім людям та людям з інвалідністю), відновлення притулку з постійним житлом для внутрішньо переміщених осіб у Харкові та Львові тощо.

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс

Джерело: blizzard

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь