Рубрики НовиниІгри

Bloodborne запустили на PlayStation 5 з роздільною здатністю 1080p й частотою 60 к/с

Опубликовал
Вадим Карпусь

Ще у 2021 році відомий хакер Ленс МакДональд випустив неофіційний патч Bloodborne 60 FPS, який помітно покращив цю рольову гру на консолі PlayStation 4. Тепер скористатися перевагами патча можуть і власники (зламаної) консолі PlayStation 5, насолоджуючись частотою 60 кадрів на секунду та не жертвуючи при цьому якістю зображення. Доопрацювання патча виконав австралійський моддер illusion.

Ленс МакДональд повідомив, що його патч було перенесено для роботи на зламаних консолях PlayStation 5 (прошивка 3.00-4.51). Також він поділився коротким відео, що показує, як гра працює на роздрібній консолі зі стабільними 60 кадрами в секунду та роздільною здатністю 1080p.

Зазначимо, Bloodborne розроблялася для консолі PlayStation 4. Ходили чутки, що розробники займаються створенням ремайстра чи рімейку, але офіційних підтверджень цієї інформації так і не з’явилося. Також гра не була портована на якусь іншу платформу. Хоча нещодавно автори емулятора RPCSX почали робити перші кроки для можливості запуску гри на ПК.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Джерело: wccftech

Disqus Comments Loading...