Рубрики НовиниКіно

Боротьба Netflix з обміном паролями працює: +5,89 млн передплатників за квартал замість 1,76 млн

Опубликовал
Андрей Русанов

Стратегія Netflix щодо обмеження спільного використання паролів виявилася результативною. Квартальний звіт компанії говорить про 5,89 млн нових передплатників замість прогнозованих 1,76 млн, у поточному кварталі очікується не менший приріст. Netflix планує забороняти безплатний шеринг у країнах, де це поки що не зроблено.

Для боротьби з обміном паролями Netflix використовує два методи: заборони та платний обмін. За даними компанії, друга опція зараз доступна у більш ніж 100 країнах, її вартість залежить від регіону (в Україні це €3 за кожного додаткового користувача). Відсоток відмов виявився низьким: ті, хто користувався чужими паролями, активно переходять на повну передплату. У країнах, що залишилися, таких як Індія, Індонезія, Кенія та Хорватія, платний обмін не впроваджуватимуть – Netflix вважає, що регіональні ціни в них і без цього досить низькі, щоб користувачі могли дозволити собі передплату.

Звіт торкнувся й страйку акторів: Netflix меншою мірою постраждав від нього та робить ставку на переговори з питання. Компанія знизила прогноз втрат від страйку на $1,5 млрд.

Загалом у Netflix 232,5 млн користувачів – на 8% більше, ніж рік тому. Кількість передплатників рекламного тарифу подвоїлася порівняно з першим кварталом. Це все ще небагато, але Netflix активно займається «переведенням» користувачів на перегляд реклами за допомогою скасування недорогого базового тарифу. Компанія офіційно підтвердила ліквідацію плану Base для нових користувачів у Канаді, США та Великій Британії.

Курс Frontend розробки від Mate academy.
Front-end розробник одна з найзатребуваніших професій на IT ринку. У Mate academy ми навчимо вас розробляти візуально привабливі та зручні інтерфейси. Після курсу ви зможете створювати вебсайти і застосунки, що вразять і користувачів, і роботодавців.
Дізнатися більше про курс

Джерело: Engadget

Disqus Comments Loading...