Рубрики НовиниWTF

Брітні Спірс каже, що Тімберлейк у кліпі «Cry Me a River» перетворив її на «повію», яка розбила серце «золотого хлопчика Америки»

Опубликовал
Катерина Даньшина

Нова книга з мемуарами Спірс «The Woman in Me» розказує про шлях співачки до слави, її особисту боротьбу та стосунки, зокрема з Джастіном Тімберлейком.

Знаменитості почали зустрічатись у 1999 році, коли Спірс виповнилось 17, а Тімберлейку — 18, і розійшлися за три роки. Кліп співака «Cry Me a River» перетворив Брітні на «‎лиходійку» — принаймні так оцінили роботу тодішні автори у ЗМІ. У ньому Джастін нібито постраждав від зради дівчини, яка певним чином була схожа на виконавицю «Baby One More Time», підтвердивши попередні чутки про причини розставання пари.

Спірс у мемуарах також пише, що відео «‎показує дівчину, схожу на неї», яка зрадила Тімберлейка і той «сумний тиняється під дощем‎». Вона згадує, що кліп на той час відобразив її як «повію, яка розбила серце золотого хлопчика Америки», у той час, як насправді співачка перебувала «в комі в Луїзіані» та «‎лікувала розбите серце», а сам Тімберлейк «щасливий бігав по Голлівуду».

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс

Попередньо мемуари Брітні Спірс набули значної уваги, через інформацію, що співачка зробила аборт під час стосунків з Тімберлейком.

«Він сказав, що ми не готові до дитини, що ми занадто молоді. Це було неочікувано, але для мене не стало трагедією. Я любила Джастіна і чекала, що колись у нас буде сім’я».

Спірс додала, що вона не знає, чи був аборт «правильним рішенням»:

«Якби це довелось вирішувати мені, то я б ніколи цього не зробила. Джастін був впевнений, що не хоче бути батьком».

Мемуари Спірс «The Woman in Me» доступні для попереднього замовлення та надійдуть у продаж 24 жовтня англійською мовою.

Джерело: Variety

Disqus Comments Loading...