Рубрики Новини

Бюджет «Форсаж 10» / Fast X вже перевалив за $340 млн, що робить його найдорожчим фільмом серії

Опубликовал
Андрей Русанов

Fast X, десятий фільм франшизи Universal Pictures “Форсаж” стане найдорожчим у ній. Згідно The Wrap, бюджет фільму збільшено до $340 млн. Це на 70% більше, ніж оголошений бюджет Ф9 у $200 млн, і це, безумовно, найдорожча частина.

Різке збільшення бюджету пояснюється підвищенням гонорару зірки серіалу Віна Дизеля та інших акторів франшизи, загальним збільшенням виробничих витрат, викликаним глобальною інфляцією, зборами за вимоги до тестування пандемію, передбачені протоколами безпеки COVID-19.

У той же час, поки що невідомо про якісь екстраординарні зйомки або неординарні сценарні ідеї, що виправдовують таку вартість. Раніше цього року повідомлялося, що Джастін Лін вибув із проекту через творчі розбіжності і його замінив Луї Летер’є. Ден Мазо написав сценарій фільму разом із Ліном. Поки немає жодних подробиць щодо синопсису наступного розділу історії, але Форсаж 10 буде першим із двох фільмів, які завершують основну сагу.

Дизель раніше анонсував моменти, які змусять фанів усміхнутися. До акторського складу увійшли Мішель Родрігес, Тайріз Гібсон, Лудакріс, Сун Кан, Шарліз Терон, Джейсон Момоа у ролі яскравого лиходія, а також Брі Ларсон.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Оскільки трилогія «Світ Юрського періоду» щойно завершилася, а серія «Форсаж» має завершитися після виходу 11 частини, запланованої на 2024 рік. Universal доведеться подвоїти свої зусилля щодо розробки нових франшиз, спираючись на менш бюджетні жанрові проекти, які можуть мати великий потенціал прибутку.

Disqus Comments Loading...