Рубрики Новини

CD PROJEKT припиняє всі продажі в росії та білорусі

Опубликовал
Глеб Перерва

CD PROJEKT Group ухвалила рішення зупинити продажі ігор у росії та білорусі. Це стосуватиметься цифрових та фізичних копій; проте раніше куплені копії ігор продовжать працювати.

У світлі російського військового вторгнення в нашу сусідню Україну CD PROJEKT Group прийняла рішення припинити всі продажі наших ігор до росії та білорусі. Сьогодні ми починаємо працювати з нашими партнерами, щоб призупинити цифрові продажі та припинити фізичні постачання продуктів CD PROJEKT Group, а також усіх ігор, що розповсюджуються на платформі GOG, на території росії та білорусі.

Вся група CD PROJEKT твердо стоїть на сторожі народу України. Хоча ми не є політичним суб’єктом, здатним безпосередньо впливати на державні справи, і не прагнемо ним бути, ми віримо, що об’єднані комерційні структури, мають силу надихати глобальні зміни в серцях і розумах звичайних людей. Ми знаємо, що це рішення вплине на гравців у росії та білорусі, осіб, які не мають жодного відношення до вторгнення в Україну, але цією дією ми хочемо ще більше стимулювати світову спільноту говорити про те, що відбувається в серці Європи.

Нашим братам і сестрам які борються за рідну країну – будьте сильними!

Слава Україні!

Disqus Comments Loading...