Через вибухи у містах України частина територій залишилася без електроенергії — спостерігаються тимчасові проблеми зі зв’язком та інтернетом

Опубликовал
Вадим Карпусь

За дві доби після пошкодження кримського мосту країна-терорист рф влаштувала масовану ракетну атаку по Україні. Ракетні удари фіксувалися у Києві, Дніпрі, Запоріжжі, Львові та інших містах. Вибухи було чути у багатьох областях України.

У багатьох випадках ракети потрапляють в об’єкти інфраструктури. Як заявив мер Києва Віталій Кличко, у столиці було кілька попадань по об’єктах критичної інфраструктури міста. Схожа ситуація і в інших містах.

У Львівській, Харківській, Житомирській, Дніпропетровській областях ракети влучили по об’єктах енергетичної інфраструктури. В результаті у багатьох містах та областях спостерігаються проблеми з енергопостачанням. Також місцями не працює зв’язок, є проблеми у роботі інтернету.

Онлайн-курс "Корпоративна культура" від Laba.
Як з нуля побудувати стабільну корпоративну культуру, систему внутрішньої комунікації та бренд роботодавця, з якими ви підвищите продуктивність команди, — пояснить HR-директор Work.ua.
Детальніше про курс

Як повідомляють представники місцевої влади, всі служби працюють на місцях ракетного обстрілу й усувають їх наслідки. Тож незабаром проблеми з енергопостачанням, зв’язком та інтернет-доступом мають бути усунені.

Однак, зважаючи на те, що на момент підготовки матеріалу повітряна тривога ще не закінчилася, рекомендується зарядити батареї смартфонів та ноутбуків, павербанки, а також набрати запас питної та технічної води, якщо є така можливість. Все ще існує можливість завдання повторних ракетних ударів. Залишайтеся в укриттях.

Disqus Comments Loading...