Рубрики НовиниАвто

Чому ростуть ціни на Tesla? Через працівників на дистанційці, — Ілон Маск

Опубликовал
Юрій Орос

 

Під час дзвінка щодо результатів діяльності Tesla за третій квартал генеральний директор Ілон Маск заявив, що люди, які працюють з дому, користуються перевагами людей, які не можуть працювати вдома і «відірвані від реальності».

Він зробив це посеред розмови про зростання відсоткових ставок та їхній вплив на доступність автомобілів, передає The Verge.

Онлайн-курс "People Management" від Laba.
Пройдіть шлях від формування відповідальної команди до написання кар'єрної карти для кожного співробітника разом з топменеджеркою з 11-річним досвідом у провідних IT-компаніях.
Детальніше про курс

Як щодо всіх людей, які повинні приходити на завод і будувати автомобілі? Як щодо всіх тих людей, які мають ходити до ресторану, готувати вам їжу та доставляти її? Це як, про що ви говорите…

Ілон Маск продовжив: «Чому я стільки разів спав на заводі? Тому що це мало значення», маючи на увазі зниження собівартості Tesla коли його запитали, що він думає про цінову еластичність у поточному макросередовищі.

 

Раніше Маск назвав віддалену роботу «морально неправильною» і стверджував, що це несправедливо стосовно тих, хто не може мати такої можливості, наприклад, до працівників доставляння їжі. «Злізьте з проклятого морального коня з цим лайном про роботу з дому», — сказав тоді Маск в інтерв’ю. Торік Маск заявив, що робота з дому «більше не є прийнятною» в Tesla, і висунув вимоги щодо 40-годинного робочого тижня в офісі.

Disqus Comments Loading...