Рубрики Новини

«Чорна Пантера: Ваканда назавжди» / Black Panther: Wakanda Forever — український трейлер супергеройського екшну Marvel

Опубликовал
Володимир Скрипін

Marvel Studios випустила повноцінний трейлер майбутнього кінокоміксу «Чорна Пантера: Ваканда назавжди» / Black Panther: Wakanda Forever, а Kinomania Film Distribution оперативно опублікувала його локалізовану версію. Продовження оригінального фільму 2018 року про однойменного супергероя стане тридцятою стрічкою Кіновсесвіту Marvel (КВM) і сьомою (одною з останніх) стрічкою четвертої фази.

Режисером та сценаристом сиквелу виступив Райан Куґлер, який відповідав за першу частину. Продовження стане своєрідною даниною пам’яті покійному Чедвіку Боузману — виконавцю ролі короля Т’Чалли в MCU. Актор помер у 2020 році від раку у віці 43 років. Сюжет продовження зосередиться на ключових героях Ваканди, яким випала непроста доля — вони борються, щоб захистити свою націю від втручання наддержав та прокласти новий шлях для королівства.

Трейлер «Чорна Пантера: Ваканда назавжди» (український дубляж)

В оригіналі (англійською)

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

У двохвилинному трейлері показали багато вже знайомих лиць — до своїх ролей повернуться Мартін Фріман (серіал «Шерлок»), Данай Ґуріра («Месники: Війна нескінченності») та Летиція Райт («Смерть на Нілі»). Героїня Летиції Райт — молодша сестра Т’Чалли Шурі, судячи з останніх кадрів трейлеру, стане новою Чорною пантерою. На перших кадрах можна побачити переповнену жалем та тугою королеву-маму Рамонду (Анджела Бассетт), яка несе в руках шолом Чорної пантери. Також трейлер знайомить з новим підводним народом Талокан та його лідером Неймором (Теноч Верта з серіалу «Нарко: Мексика»), «богом-пернатим-змієм», а також вперше показує Домінік Торн в обладунках у стилі Залізної людини — очевидний натяк, що її героїні (Залізне серце — серіал про геніальну юну винахідницю, яка є наступницею Залізної людини створюється для Disney+) відведена важлива роль у фільмі. Також у сиквелі «Чорної Пантери» знялися Мікаела Коел, Мейбл Кадена та Алекс Лівіналлі.

В український кінопрокат «Чорна Пантера: Ваканда назавжди» надійде 10 листопада 2022 року — на день раніше світової прем’єри.

Напередодні канадська кінотеатральна мережа Cineplex розкрила хронометраж кінострічки — 161 хвилина. Таким чином, «Чорна Пантера: Ваканда назавжди» стане одним з найдовших фільмів кіновсесвіту Marvel — він поступається лише фільму «Месники: Завершення», хронометраж якого становить 181 хв.

  • Перша частина «Чорної Пантери» вийшла у 2018 році. Вона зібрала у світовому прокаті $1,3 млрд за бюджету $200 млн.
Disqus Comments Loading...