Рубрики Новини

Coinbase запускає бета-тест власного торгового майданчика для продажу NFT

Опубликовал
Вадим Карпусь

Криптовалютна біржа Coinbase заявила про початок етапу бета-тестування торгового майданчика для продажу NFT. Він доступний невеликій кількості бета-тестерів, які будуть запрошені залежно від їхньої позиції у списку очікування. Крім типових торгових можливостей Coinbase прагне впровадити й соціальні функції, такі як система коментарів (з позитивними та негативними голосами) та алгоритмічна стрічка.

Продемонстровані Coinbase скріншоти показують інтерфейс, що є чимось середнім між Instagram і OpenSea (один з найбільших торгових майданчиків NFT). У профілях користувачі можуть демонструвати свої колекції, на них можуть підписуватися інші користувачі. У стрічці пропонуються рекомендації на основі покупок користувача, його підписок та трендів. Також підтримується додавання NFT у вибране.

На вкладці Shop можна робити покупки NFT. Зараз торговий майданчик підтримує лише блокчейн Ethereum, і користувачі бета-версії входять до системи, використовуючи гаманець. Хоча компанія заявила, що Coinbase NFT підтримуватиме Mastercard у майбутньому, в цей час ціни вказані лише в ETH.

Онлайн-курс "Проджект-менеджмент у геймдеві" від Skvot.
Новий левел для тих, хто хоче поєднати менеджерські скіли та любов до ігор.Отримай необхідний скілсет та керуй командою в ігровій індустрії.
Детальніше про курс

На сьогоднішній момент у бета-версії сервісу реалізовані ще не всі заплановані функції. «Найближчими тижнями та місяцями» планується додати функцію створення NFT, підтримку NFT на інших блокчейнах, можливість купувати токени за допомогою облікового запису Coinbase або кредитної картки.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь