Рубрики НовиниКіно

«Депп проти Герд‎» – трейлер документального мінісеріалу Netflix про судовий процес, за яким слідкував увесь світ

Опубликовал
Катерина Даньшина

Netflix випустив трейлер свого нового документального серіалу, присвяченого справі про наклеп та судовому процесу між зірковим експодружжям Депп-Герд.

«Депп проти Герд‎»/Depp v. Heard – це серіал із трьох епізодів, який міститиме записи з 200-годинного судового процесу, свідчення обох сторін та досліджуватиме вплив глобальної медіаподії (яка транслювалася по телебаченню й активно поширювалася у TikTok) на суспільство.

Режисер серіалу – Емма Купер («Таємниця Мерілін Монро: Утрачені записи»). Прем’єра запланована на 16 серпня.

Онлайн-курс "Створення електронної музики" від Skvot.
Практичний курс про те, як знайти власний стиль та написати й зарелізити свій перший трек.
Програма курсу і реєстрація

Судовий процес у справі про наклеп між Джонні Деппом і Ембер Герд стартував у 2022 році, і тривав близько 6 тижнів – засідання транслювались у YouTube та на телебаченні, збираючи мільйони переглядів. Герд стверджувала, що Депп неодноразово нападав на неї, душив і одного разу зґвалтував пляшкою з-під лікеру. Під час надання свідчень вона часто плакала. Тим часом актор розповідав, що Ембер була аб’юзером у стосунках, а він намагався відступити щоразу, коли вона спричиняла насильство. Пара надала аудіозаписи сварок, щоб підтвердити власні версії.

Зрештою зірка «‎Піратів Карибського моря» виграв суд, який визнав обвинувачення його колишньої дружини у домашньому насильстві, про які йшлося у статті Washington Post 2018 року, неправдивими. Герд не погодилась з рішенням та планували його оскаржити, але врешті-решт сторони домовились про врегулювання справи.

Disqus Comments Loading...