Рубрики Новини

Diablo Immortal вийде 2 червня не лише на Android та iOS, але також й на ПК

Опубликовал
Вадим Карпусь

Вже давно відомо, що Blizzard працює над новою грою в рамках франшизи Diablo, яка призначена для мобільних пристроїв. І тепер у рамках публікації фінансового звіту за перший квартал 2022 року компанія поділилася деякими подробицями щодо проєкту Diablo Immortal.

Зазначається, що гра Diablo Immortal вийде на платформах Android та iOS вже 2 червня. Крім того, користувачі ПК також не будуть обділені увагою. Для них того ж дня буде запущено процес відкритого бета-тестування гри. Як заявляють розробники, Diablo Immortal забезпечить крос-платформну гру та перенесення ігрового прогресу між платформами. Версія для ПК отримає підтримку як клавіатури, так і контролерів.

Онлайн-курс "Excel та Power BI для аналізу даних" від robot_dreams.
Навчіться самостійно аналізувати й візуалізувати дані, знаходити зв’язки, розуміти кожен аспект отриманої інформації та перетворювати її на ефективні рішення.
Детальніше про курс

Diablo Immortal є безплатною MMORPG, дія якої відбувається після подій Diablo II: Lord of Destruction. Гра буде доступна тільки онлайн, і в ній будуть представлені нові персонажі, сюжетні лінії й додатковий контент як частина «живого досвіду, що дихає і постійно розвивається».

Зацікавлені гравці можуть подати заявку на попередню реєстрацію, не чекаючи 2 червня.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...