DJI випустила квадрокоптер Mavic 3 Classic – спрощену версію Mavic 3 за $1469

Опубликовал
Андрей Русанов

Квадрокоптер Mavic 3 Classic є більш доступною версією оригінального дрона Mavic 3, з багатою функціональністю та демократичною для такого класу ціною. Mavic 3 Classic коштує $1469 за базовий комплект. Варіант за $1599 оснащений контролером DJI RC-N1, а за $1749 – DJI RC. Для порівняння, ціни на оригінальний Mavic 3 починаються з $2049 доларів. Mavic 3 Classic також сумісний з преміальним контролером DJI RC Pro, який можна придбати за додаткові $1199.

У Mavic 3 Classic відсутній додатковий телеоб’єктив, який був у комплекті оригінального Mavic 3, але він оснащений тією ж 20 МП камерою з матрицею 4/3 CMOS, системою передачі O3 Plus і має 46 хв. максимальний час польоту. Для тих, кому потрібно більше енергії, є Mavic 3 Fly More Kit, також сумісний з Mavic 3 Classic – комплект містить дві інтелектуальні льотні батареї, концентратор для заряджання акумуляторів (100 Вт), автомобільний зарядний пристрій на 65 Вт, три пари малошумних пропелерів та кейс для перенесення DJI за $649.

Mavic 3 Classic може знімати відео 5,1K/50, 4K/60 та 1080p/60 кадрів/с з використанням кодувальників H.264 та H.265, а уповільнене відео можна знімати з параметрами 4K/120 кадрів/с та 1080p/200 кадрів/с. Зображення та відео можна завантажувати прямо з дрона на мобільний пристрій зі швидкістю до 80 МБ на секунду при використанні Wi-Fi 6 без підключення до пульта дистанційного керування.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Камера Mavic 3 Classic оснащена об’єктивом з еквівалентною фокусною відстанню 24 мм та діафрагмою, що регулюється в діапазоні від f/2,8 до f/11. Дрон підтримує автоматичний режим знімання Quickshots, а також інтервальну, гіперлапсну та панорамне знімання. Початківцям допоможе функція круїз-контролю – автоматична підтримка постійної швидкості польоту дасть можливість зосередитися на фотографії, а не на пілотуванні. Технологія ActiveTrack 5.0 розпізнає та зафіксує об’єкти та синхронізує рухи дрона з камерою для отримання більш стабільних кадрів.

На Mavic 3 Classic є багато функцій, які допомагають пілотам уникати небезпек у повітрі. Дрон може самостійно планувати маршрути навколо небезпек завдяки восьми візуальним датчикам, які передають інформацію до системи запобігання перешкодам APAS 5.0. Система «Повернення додому» може вибрати найкращий шлях назад до точки запуску після сканування навколишнього простору в межах 200 м.

Mavic 3 Classic оснащений приймачем AirSense ADS-B для виявлення найближчих літаків та гелікоптерів, що передають відповідні сигнали, а система DJI GEO 2.0 попереджає пілотів про потенційну небезпеку в цьому районі та надає інформацію про місцеві обмеження повітряного простору.

Mavic 3 Classic вже доступний для придбання. Дрон дозволений для використання в США, і DJI очікує, що Федеральне управління цивільної авіації визнає Mavic 3 Classic відповідним новим правилам віддаленої ідентифікації, які набудуть чинності 16 вересня 2023 року. Європейські пілоти дронів також можуть літати на Mavic 3 Classic у категорії A1 без ліцензії на дистанційне пілотування.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...