Рубрики Новини

Для іграшкового Оптимуса Прайма, який трансформується сам, випустили причіп-трансформер

Опубликовал
Тетяна Нечет

У 2021 році Hasbro та Robosen Robotics представили дитячу іграшку, від якої будуть у захваті і дорослі фанати «Трансформерів». То була точна копія Оптимуса Прайма висотою понад 48 сантиметрів. Робот-іграшка вміє трансформуватися, позувати та керувати автомобілем завдяки 27 серводвигунам та 60 мікрочіпам.

Цього року Hasbro і Robosen Robotics представили доповнення – причіп, який також вміє трансформуватися та приховує всередині власний мініатюрний моторизований транспортний засіб Roller. Він створений за зразком оригінального трейлера, розробленого за першим мультсеріалом G1 (“Transformers: Generation 1”).

Майже метровий причіп обладнаний поворотно-відкидними гідравлічними підйомниками, задніми дверима, що автоматично відкриваються, і міцною рампою (опускається вручну). Працює від 18 окремих серводвигунів та 60 мікроконтролерів. Вбудований динамік забезпечує інтерактивність під час синхронізації з Оптимусом Праймом. Літій-іонні батареї, що перезаряджаються, входять в комплект, повідомив виробник.

Управління здійснюється через спеціальний мобільний додаток для 64-бітних пристроїв Android та iOS.

Онлайн-курс "Бренд-менеджмент" від Laba.
Розберіться в комплексному управлінні брендом: від його структури до комунікації з аудиторією.Дізнайтесь принципи побудови бренд-стратегії, проведення досліджень і пошуку свого споживача.
Детальніше про курс

Сам іграшковий лідер Автоботів коштує 750 доларів, а причіп до нього ще 750 доларів. Загалом Оптімус Прайм з усіма доповненнями коштуватиме 1500 доларів.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Тетяна Нечет