Рубрики НовиниІгри

Для інсталяції Call of Duty: Modern Warfare III на PS5 потрібно 235 ГБ, проте є спосіб «економії»

Опубликовал
Юрій Орос

Напередодні релізу Call of Duty: Modern Warfare III, який відбудеться 10 листопада, Activision розповіла деталі про величезний розмір файлу гри та пояснила, чому він «більший, ніж минулого року».

Гравці з раннім доступом до однокористувацької кампанії гри виявили, що загальний розмір завантаження Call of Duty — який також включає кампанію Modern Warfare II, Warzone і Call of Duty HQ, становить 234,9 ГБ на PlayStation 5. Для ПК-геймерів розмір файлу дещо «легший» — 172 ГБ, там встановлюється лише кампанія Modern Warfare II та Warzone, передає The Verge.

Згідно з повідомленням Activision на X (Twitter), величезний розмір файлу пояснюється «збільшенням кількості контенту в День 1», який включає файли карт для Call of Duty: Warzone, підтримку предметів із Modern Warfare II та новий режим «Зомбі». Activision стверджує, що остаточний розмір інсталяції може бути меншим, оскільки користувач може обрати модулі, які потрібно завантажити, а від яких відмовитися.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Інсталяція для Call of Duty HQ (центрального вузла, необхідного для доступу до Modern Warfare 2, Modern Warfare III та Warzone) становить приблизно 50 ГБ. Кожен ігровий пакет збільшує загальний розмір файлу, і його можна видалити, якщо недостатньо місця для встановлення всіх трьох ігор і пов’язаного з ними контенту.

Disqus Comments Loading...