Рубрики Новини

Для українських айтівців запустили сервіс пошуку роботи за кордоном EASE Work

Опубликовал
Максим Григор'єв

Європейська асоціація програмної інженерії заявила про запуск сервісу пошуку роботи EASE Work. На цій платформі IT-фахівці з України зможуть підшукувати вакансії в іноземних роботодавців та розміщувати свої резюме.

Як заявляють автори сервісу, основне посилання проєкту: нам не потрібні донати, нам потрібна робота.

На EASE Work розміщувати анкети можуть як IT-фахівці окремо, так і компанії. Асоціація EASE відповідає за кожне замовлення, яке проходить через платформу.

«EASE – серйозна IT-спільнота. Європейську асоціацію програмної інженерії знають в Україні та у світі, ми дуже цінуємо свою репутацію. Тому ця платформа — наш репутаційний проєкт, ми несемо за нього відповідальність».

Президент асоціації Владислав Савченко

Онлайн-курс "Тестування API" від robot_dreams.
Навчіться працювати з API на просунутому рівні та проводити навантажувальні тестування, щоб виявляти потенційні проблеми на ранніх етапах розробки.
Програма курсу і реєстрація

За допомогою сервісу можна знайти роботу як для програмістів та веброзробників, так і для HR-фахівців та технічних письменників.

Раніше польська компанія No Fluff Jobs також запустила інформаційний хаб для IT-фахівців з України. На порталі зібрані роботодавці з Польщі, Угорщини, Словаччини та Чехії.

Disqus Comments Loading...