Рубрики Новини

DreamWorks Animation оновлює заставку — у 30-секундному відео компанію “місячному хлопчику” складуть персонажі “Шрека”, “Кунг-Фу Панди” та “Тролей”

Опубликовал
Катерина Даньшина

Оновлена заставка DreamWorks Animation, над якою команда працювала протягом 8 місяців, допоможе заново познайомитись з персонажами найпопулярніших франшиз студії.

Дебютує відео під час ранніх показів спін-оффу “Шрека”, анімаційного фільму “Кіт у чоботях 2: Останнє бажання” / Puss in Boots: The Last Wish 26 листопада у США —  перед його прем’єрою в кінотеатрах 21 грудня. 

“Ми втілюємо мрії в життя на екрані, тож ідея полягала в тому, щоб залучити глядачів у наш світ, провівши через мрії дитини, та познайомити їх зі знаковими персонажами, яких ми створювали протягом усіх цих років”, — каже художник-постановник Кендал Кронкайт. 

Онлайн-курс "Маркетолог" від Laba.
Пройдіть повний шлях розробки маркетингових стратегій на практиці та з фідбеком від CEO бренд-маркетингової агенції.
Програма курсу і реєстрація

“Місячний хлопчик” нікуди не подінеться із заставки DreamWorks, однак його дещо модифікували та перетворили у “Місячне дитя”, щоб не наголошувати на гендерній приналежності героя. 

“Нам подобається ідея, що тепер у нас є місячна дитина. Ми хотіли, щоб вона подобалась усім”, — каже продюсер Сюзанна Буірджі. 

В оновленій заставці дитина подорожує на Місяці, неначе на дошці для серфінгу, і по дорозі зустрічає відомих персонажів анімаційної студії з фільмів “Поганці” / The Bad Guys, “Як приборкати дракона” /How to Train Your Dragon, “Кунг-фу Панда”/ Kung Fu Panda, “Бебі бос” / The Boss Baby та “Тролі” / Trolls, аж доки не зустрінеться зі Шреком.

Трохи оновили й сам вигляд анімованих персонажів  — наприклад, Фіону, Шрека та Віслюка більш осучаснили у світлі нинішнього технологічного прогресу в анімації.

Заставка також пропонує нову інтерпретацію казкової музичної теми студії, створеної Гаррі Греґсоном-Вільямсом (який спочатку написав її з Джоном Пауелом для “Шрека”). У мелодії залучені більше струнних інструментів (на відміну від інших студій, які покладаються на валторни та духові), щоб створити відчуття “свята”.

DreamWorks Animation випустила свій перший фільм Мураха Антц / Antz у 1998 році (ще під брендом DreamWorks Studios), перед тим як у 2004 році стала окремою організацією. За час існування студія випустила понад 40 фільмів — у цьому переліку й одні з найприбутковіших анімаційних фільмів усіх часів. 

Джерело: The Hollywood Reporter

Disqus Comments Loading...