Рубрики Новини

Другий сезон Star Wars: The Bad Batch / «Зоряні війни: Бракована партія» вийде цієї осені на Disney+

Опубликовал
Вадим Карпусь

У неділю, в останній день заходу Disney Star Wars Celebration 2022, компанія поділилася першим трейлером другого сезону мультиплікаційного серіалу Star Wars: The Bad Batch / «Зоряні війни: Бракована партія».

Нагадаємо, що події серіалу Star Wars: The Bad Batch розвиваються після завершення сюжету серіалу Star Wars: The Clone Wars і розповідають про п’ятірку клонів з експериментальної партії Clone Force 99 (і їхнього юного помічника Omega), яка суттєво відрізняється за своїми генетичними характеристиками від стандартних клонів. Кожен із п’яти членів загону має власну унікальну особливість, що перетворює їх на серйозну бойову одиницю, яка здатна впоратися практично з будь-яким ворогом.

Судячи з трейлера, історія продовжується після пропуску часу, через який учасники Clone Force 99 виглядають старшими, ніж вони були в першому сезоні. Кожен із них тепер носить оновлену броню. Групу головних героїв чекає нелегка подорож, оскільки вони намагаються знайти місце в галактиці, що змінюється. І ще у трейлері показали вуки зі світловим мечем.

Онлайн-курс "Маркетолог" від Laba.
Пройдіть повний шлях розробки маркетингових стратегій на практиці та з фідбеком від CEO бренд-маркетингової агенції.
Програма курсу і реєстрація

Точна дата виходу другого сезону серіалу Star Wars: The Bad Batch / «Зоряні війни: Бракована партія» поки що не називається. Відомо лише, що його показ відбудеться цієї осені на Disney+.

Джерело: Engadget

Disqus Comments Loading...