Рубрики НовиниСофт

Duolingo навчатиме гри на музичних інструментах – відомо про клавішні та барабани

Опубликовал
Катерина Даньшина

Робота над музичною версією Duolingo у самому розпалі, судячи з нових «‎знахідок» розробників. 

Розробник і реверс-інженер iOS Стів Мозер знайшов зображення музичних інструментів, код і брендинг «Duolingo Music», приховані всередині мобільних застосунків Duolingo, що свідчить про роботу над програмою для навчання музики.

Судячи з зображень, новий застосунок навчатиме гри на фортепіано та барабанах, а також деякої музичної теорії. 

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

У березні 2023 року в списку вакансій Duolingo знайшли позицію «‎експерта у музичній освіті, який поєднує в собі як теоретичні знання відповідних наукових досліджень у навчанні, так і практичний досвід викладання».

Ні тоді, ні зараз Duolingo не підтвердила свої плани, у компанії лише зазначили, що «‎постійно експериментують з новими функціями» і порадили не пропустити захід Duocon 11 жовтня.

Крім основної програми з вивчення мов Duolingo підтримує деякі побічні проєкти. The Duolingo English Test, створений у 2014 році, є сертифікаційним онлайн-іспитом, що перевіряє знання мови. Під час пандемії компанія також запустила Duolingo ABC – безплатний додаток для вивчення англійської мови дітьми віком від 3 до 6 років. У жовтні 2022 року компанія анонсувала безплатну програму для навчання математики Duolingo Math.

Джерело: Techcrunch

Disqus Comments Loading...