Dyson представила прототипи домашніх роботів-помічників та планує протягом 5 років найняти 700 інженерів

Опубликовал
Тетяна Нечет

З електромобілями не склалося. Тому на Міжнародній конференції з робототехніки та автоматизації (ICRA) у Філадельфії Dyson продемонструвала серію прототипів і оголосила про плани найняти сотні інженерів протягом наступних 5 років для створення роботів для хатньої роботи (вакансії). У ролику компанії продемонстровані машини з маніпуляторами, здатними підіймати тарілки, порохотяжити чи акуратно підняти з підлоги дитячу іграшку.

Dyson знаходиться на півдорозі до найбільшої кампанії з наймання інженерів у своїй історії. Цього року до технологічної компанії приєдналося 2 тисячі осіб, з яких 50% — інженери, науковці та програмісти. Компанія найняла 250 інженерів-робототехніків з таких дисциплін, як: комп’ютерний зір, машинне навчання, датчики та мехатроніка. І розраховує найняти ще 700 упродовж 5 п’яти років.

Головний план Dyson — створити найбільший передовий центр робототехніки у Великій Британії (аеродром Халлавінгтон) і до кінця десятиліття впровадити свої технології в наші будинки.

Нові співробітники базуватимуться на аеродромі Халлавінгтон у Вілтширі, у новій лондонській лабораторії поруч із лабораторією робототехніки Dyson в Імперському коледжі, а також у Сінгапурі.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

У 2020 році Dyson оголосила про плани інвестувати 3,45 мільярда доларів в такі області, як робототехніка, нові моторні технології та програмне забезпечення для машинного навчання до 2025 року. Цього року компанія планує витратити близько 750 мільйонів доларів з цих інвестицій.

Disqus Comments Loading...