Рубрики Новини

Джейсон Момоа претендує на головну роль у кіноадаптації гри «Minecraft» із живими акторами

Опубликовал
Максим Григор'єв

Актор Джейсон Момоа незабаром може приєднатися до акторського складу кіноадаптації Minecraft від Warner Bros. Про це повідомляє Variety.

Зірка фільмів «Аквамен», «Дюна» і «Гра престолів» веде переговори про роль у проєкті на основі популярної відеогри, яка стала грою всіх часів. З моменту виходу у 2011 році було продано понад 238 мільйонів копій.

Крісло режисера займе Джаред Хесс, який зняв Наполеон Динаміт і Начо Лібре. Продюсерами стали Мері Перент та Рой Лі, які вже працювали з Момоа на «Дюні», а Джон Берг, Кейл Бойтер та Джон Спейтс – виконавчими продюсерами. Контролюватимуть процес від шведського розробника Mojang Studios Лідія Вінтерс та Ву Буї.

Фільм по Minecraft із живими акторами мріяли зняти вже багато років: у 2014 році Warner Bros. розробляли ідею з Шоном Леві та зіркою «У Філадельфії завжди сонячно» Робом МакЕлхенні. У 2016 році навіть була призначена дата виходу – 2019, але МакЕлхенні покинув проєкт і Warner Bros. відклала випуск фільму. Потім прем’єру запланували на 4 березня 2022 року, але знову відклали через вихід іншого потенційного хіта студії «Бетмен» з Робертом Паттінсоном. На якій стадії виробництва зараз проєкт — невідомо, як і дата прем’єри.

Онлайн-курс Digital Marketing від Mate academy.
Станьте високооплачуваним спеціалістом завдяки курсу Digital Marketer та почніть карʼєру в IT з нуля.
Отримати знижку на курс

Гра Minecraft вийшла у 2011 році та стала світовим хітом. У ній гравці можуть створювати власні тривимірні світи, використовуючи блоки, видобуваючи ресурси та створюючи предмети. У 2021 році налічувалося майже 140 мільйонів користувачів на місяць, і гра була перенесена на кілька ігрових систем, отримала додаткові продукти та за ці роки здобула безліч нагород. У 2014 році Microsoft придбала Mojang Studios за $2,5 млрд.

Disqus Comments Loading...