Рубрики НовиниІгри

Джим Райан залишить посаду глави PlayStation у березні 2024 року

Опубликовал
Юрій Орос

Sony Group Corporation та Sony Interactive Entertainment (SIE) оголосили, що Джим Райян (який обіймав посади президента та генерального директора SIE) перестане виконувати свої обов’язки в березні 2024 року, після майже 30 років з PlayStation.

З жовтня обов’язки генерального директора Sony Interactive Entertainment також виконуватиме актуальний операційний та фінансовий директор корпорації Sony Group Хірокі Тотокі, а з 1 квітня 2024 року мають знайти нову людину на позицію Райяна.

Джим Райан приєднався до європейської юридичної особи Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) у 1994 році. Відтоді він обіймав низку керівних посад у компанії, зокрема президента SIEE, керівника відділу глобальних продажів і маркетингу SIE та заступника президента SIE з січня 2018 року, перш ніж був призначений президентом і генеральним директором Sony Interactive Entertainment.

Курс-професія "Motion Designer" від Skvot.
Навчіться створювати 2D- та 3D-анімації у софтах After Effects, Cinema 4D та Octane Render. Протягом курсу ви створите 14 моушн-роликів, 2 з яких — для реального клієнта.
Детальніше про курс

Після 30 років роботи я прийняв рішення піти з SIE у березні 2024 року. Я насолоджувався можливістю працювати в особливій компанії, але мені стає дедалі складніше поєднувати життя в Європі та роботу в Північній Америці. PlayStation завжди буде частиною мого життя, і я відчуваю себе більш оптимістичним, ніж будь-коли, щодо майбутнього SIE.

— повідомив Джим Райян.

Disqus Comments Loading...