Рубрики НовиниІгри

EA офіційно анонсувала гру UFC 5 — повноцінна презентація запланована на вересень

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія Electronic Arts офіційно анонсувала наступну гру в рамках франшизи EA Sports UFC з назвою UFC 5. Відповідна публікація з’явилася у сервісі мікроблогів Twitter. Як йдеться у короткому тизерному ролику, повноцінну презентацію проєкту заплановано на вересень цього року.

EA також запустила сайт, на якому фанати можуть зареєструватися для отримання додаткової інформації про майбутню гру. Поки що ресурс містить мало корисної інформації. Навіть невідомо, на яких платформах вийде гра.

Попередня частина серії побачила світ у 2020 році. А вже 2021 року повідомлялося, що нова гра запланована на кінець 2022 року. На той час також повідомлялося, що EA працює над відродженням франшизи боксерських відеоігор Fight Night, проте робота над UFC 5 зупинила цей процес. В електронному листі для всієї студії EA Canada повідомила співробітникам, що в найближчому майбутньому їхня увага буде зосереджена виключно на EA Sports UFC 5.

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Ithillel.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

Спочатку до EA звернулися з проханням розробити гру на основі UFC у 2008 році. Однак компанія відхилила пропозицію, внаслідок чого UFC звернулася до THQ, яка за короткий період часу випустила три успішні гри UFC. Після успіху цих ігор EA випустила EA MMA у партнерстві з конкуруючим на той час промоушеном UFC ─ Strikeforce. Потім, після краху THQ, EA підписала багаторічний контракт з UFC, і перша гра EA UFC вийшла у 2014 році.

Джерело: videogameschronicle

Disqus Comments Loading...